Saturday, 3 November 2012

outing :)

bile nak pi outing ni ?? bosan giler ni duk umah , p skull pun x dop wak nape gop . erm, test rr tanye kawan nk outing ke dop , aku rase dyeorag ok je .. kaki jalan dye tau . ajak je confirm bleh pi . heheh . tengop rr lu ary selase or rabu kte outing !!!

Thursday, 1 November 2012

felling capital s..huhu

hurmm..aq di sini ingin brkongsi cerita la serbe sdikit sal capital s aq ni...huhuh...first time aq nl dye kn...aq dh mula rse dye cm boleh hiburkn aty aq,brkongsi cerita, lebih kurang g2 lar...tpi skrang kte org dh mula sling mngenali antara stu sme laen.... pd aq diye ni baek,rajin,pndai memasak...yg bestnyew dye pndai masak lauk kegemran aq tau...lauk kegemaran kami same...suke3...pd suatu mlm kn..kte org ad larh share bb felling...aq xsngka yg dye sukakn aq wlaupon sedikit...p aq pom ske kt dye wlaupom posen...eh bukn posen bnyok gok arr ad dlm  billion..mse2 malu gilew tau..p aq cube control prasaan malu aq....abih control dh....ad skali dye ckp yg aq ni jujur..??jujur ke..jujur la jugk kn...satu je yg aq lemah ngn dye..dye slalu wt mke serius..snyum pom cket..ad dlm sesaat..xpuas tau.....2 yg buat aq miss glew kt capital s aq ni..huhuhu....kite org knl pom xsmpai sebuln tpi mcm knl dri kecik lagi..punye la rapat kite org ni....dh mcm besher la pulaq kn....ad skali terlintas di hati ingin ajak dye kapel..p takot dye xterime..mesti malu klu xterima lamaran kte..2 yg xmh ajak ow....klu boleh aq xmh dye dikebas oleh lelaki laen..cause aq syg sngt dye...aq nk kekal dngn dye 4 ever...malu eyh..2 je nk aq smpaikn tentg capital s aq ni....daa..cket2 dhla kn...nk bnyok2..;)

Tuesday, 30 October 2012

exam

exam .. skrg dah tamat exam , tp takut la plop nk ambik result nanti , harap2 ak dapt ape yg aku impikan selame ni . just tawakal n doa je . bytheway , ak kene buat ujian skali ag , nasib baik sains ngan math je .. bleh lah aku bce bnyok ckit cti ni . maklumlah , mintak MRSM susoh lalu rr , bkn senang nok msuk . haruslah exam dulu . hopely lulus :D . debor nop g exam 29.11.2012 .. hanye ALLAH saje tg tau betape debornye ak .

yes !!

yes !! akhirnye dapt jugok bke blog .. aduhai !! maklumlah da lame x bke blog lupe pasword .. ermm .. sejak form 3 ni ak jarang bke blog , fb n twitter . nak study lebih .. ni pun bru ingat pasword .. punye lah lame nok ingat , haish teruk btol lah !! ape2 pun thank to ALLAH coz bg ak ingat semule :D

Friday, 13 April 2012

minggu ini..

assalamualaikum blogger2 semua...

pd thn ini aq akn menduduki PMR.. yg bkal menjelang tiba.. hatiku sangat2 resah memikirkan tentang ini..
kdang kala sampai nk pecah kepala pun aD.. hurm.. mjorlah ad DAD n MOM aq yg slalu mmberi advise kpd aq.. dialah satu insan yang paling aq pling aq kagumi,,. tanpa dye siapalah aq,.. minggu lepas aq tlah menduduki ujian oti1.. ujian aq bleh dikatakan d0wn laA.. tp i2 xkn memberi spirit aq d0wn.. mgkin aq harus pertingkatkan lagi aq pnye usaha.. mgkin slame ni aq x kuat usaha.. walaupun markah aq down.. aq ttap bersyukur kpD ILLAHI... igt walau ap2 yang berlaku pasti ad rahmatnya.. sekian tQ..

Friday, 6 January 2012

KELAS :(

ASSALAMUALAIKUM ..


selamat petang kawan2 . hari ni ak nk share sikit kisah duk di kelas ak ni . erm2 .. kelas ak ni dh OK tp x de kipas n lampu , ni beci eh , sakit guhs ! panas ak duk lam kelas ni , pengetue tu sorang , ade ke sume form 3 duk kat blok f0rm 1 . kepanasan ak duk kelas tu .. ish ! baik duk kelas bawoh . kipas n lampu pun ade . xlah panas sangat . barulah selesa nop blajor . ad0yai ! arap pengetua tu sedor sikit yg lam kelas ak ni x dop kipas n lampu .


k . byep  .

Saturday, 31 December 2011

FAMILY DAY

HAH!  family day ak taon ni pergi GAMBANG WATERPARK , erm . tp tarikh x ingat la bile , but sokey la ,  this are my family :




eh jap , hehe . erm ni all my family skali ngan my grandparent n my mk sedara n cousin . huhuk6 . this my real family :




that's my parent , my mom , my dad , my beloved younger sister :)




huh ! this is me . huhuk6 , cantik x ?? ish ! apelah ak ni perasan btul lah XD




huh! ni pondok yg kiteorang sewa , boleh tahan la , maal la satu pondok ni , sampai RM50 . ish ! x patut2




hah ! ni tempat yg paling ak suke , hehe . best tau kalu ia wak kluar ombak , name tempat ni COCO BEACH 
erm . sampai di sini je la . k byep , tata